NL

Medewerker Sample Lab

Ben jij die gedreven laboratoriummedewerker die binnen onze organisatie gaat zorgen voor een snelle en accurate afhandeling van binnenkomende sample requests? Ben jij daarnaast ook goed in organiseren en structureren? Reageer dan op de uitdagende vacature van:

 

Medewerker Sample Lab

Parttime – standplaats Sittard

 

De afdeling

Het Sample lab heeft een belangrijke rol binnen de organisatie. De afdeling is verantwoordelijk voor het klaarmaken en verzenden van sample requests naar onze klanten. Hierbij werk je samen met je collega’s om de aanvragen nauwkeurig en gedisciplineerd te behandelen. Je ervaart het als een uitdaging om iedere dag weer het beste resultaat te behalen.

 

De werkzaamheden

Je bent als medewerker sample lab verantwoordelijk voor het gehele proces van samples afwegen, internationale documenten voorbereiden tot en met het verzenden en alles wat daar verder bij komt kijken. Het is van belang dat je snel en accuraat kunt werken daar onze klanten zo snel mogelijk onze producten willen leren kennen en uittesten. Veel van onze klanten bevinden zich in het buitenland zodat een goede kennis van de Engelse taal van belang is om de juiste noodzakelijke internationale documenten te kunnen voorbereiden.

Je dient er tevens voor te zorgen dat er tijdige aanvulling van ingrediënten is door het houden van een goed voorraadbeheer in het laboratorium. Hierbij is het van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt om samen met je collega’s van andere afdelingen en locaties zaken af te stemmen en te regelen.

We zijn de hele dag bezig met producten voor de food en beverage industrie zodat het handhaven en werken volgens de hoogste hygiënische normen en waarden voor jou vanzelfsprekend is.

 

Over jou

  • Minimaal afgeronde MLO opleiding, niveau 3
  • Allround inzetbaar voor alle uitvoerende taakonderdelen
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beschikt over voldoende computer kennis; excel, word, outlook
  • Een flexibele werkhouding
  • Een hands-on mentaliteit
  • Woonachtig in de regio Sittard

 

Wij bieden

Passende salariëring, een informele, prettige werksfeer. Daarnaast investeren wij ook in persoonlijke ontwikkeling door aanvullende cursussen of trainingen. Na een tijdelijk dienstverband is er zicht op een vast contract.

 

Aan de slag bij Fromatech Ingredients

Fromatech Ingredients B.V. is een internationale onderneming die een breed assortiment innovatieve producten voor de food- en beverage-industrie ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert. Denk aan flavours, kaaspoeders en seasonings. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en onze regionale verkoopkantoren in Oost- en West-Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Oekraïne zorgen we er – samen met ons team en distributeurs – voor dat onze afnemers in meer dan 73 landen voorzien worden van Fromatech producten.

 

Werken bij Fromatech Ingredients betekent werken in een ambitieuze organisatie die altijd in beweging is. Wijzelf, ons assortiment en onze afzetmarkt groeien namelijk. En daarvan krijgen we energie! Snel schakelen door korte, informele lijnen, knopen doorhakken en met zijn allen resultaten boeken.

 

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Steffie Brands, tel.: 046-4200110. Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan humanresource@fromatech.com

Voor meer informatie over Fromatech Ingredients B.V. zie onze website: www.fromatech.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

About Fromatech

Our business is international

Fromatech’s highly qualified, multinational sales people have extensive experience and outstanding technical expertise in the food and beverage industry.

We interact successfully with customers from different regions and cultures worldwide, anticipating their highly diverse needs and providing personal and ynamic support at all times.

Our head office in Sittard, the Netherlands, arranges product samples and provides local support. Our experienced logistics department takes care that all deliveries will be fast and smoothly delivered to more than 70 countries worldwide. Our international sales people advise and support customers during their product development and production activities.

Fromatech’s exclusive partners and distributors have their own sales managers, technical specialists, application laboratories and warehousing available for both existing and potential customers.

Contact

Got any questions?

See who is near you and give us a call, send us an email or leave a message through our contact form. We will do our very best to answer your question(s) as soon as possible!

See who is near you

Ben jij die gedreven laboratoriummedewerker die binnen onze organisatie gaat zorgen voor een snelle en accurate afhandeling van binnenkomende sample requests? Ben jij daarnaast ook goed in organiseren en structureren? Reageer dan op de uitdagende vacature van: Medewerker Sample Lab

View vacancy

Fromatech Ingredients B.V. is een internationaal groeiende organisatie. Wil jij werken in een dynamisch, groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? En heb jij aantoonbare ervaring en affiniteit met schoonmaak? Reageer dan: Industrieel Reiniger       Fulltime / Parttime - standplaats Deurne

View vacancy

Fromatech Ingredients B.V. is een internationaal groeiende organisatie. Wil jij bijdragen aan de borging van onze kwaliteitstandaarden en werken in een dynamisch, groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? En heb jij affiniteit met de Food & Beverage industrie? Reageer dan:

View vacancy
You're using an outdated browser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser. Update my webbrowser

×