NL

HR Business Partner

HR Business Partner

Ben jij een HR Business Partner die ons kan ondersteunen bij de invulling van ons personeelsbeleid en daarnaast op strategisch niveau meedenkt? Dan zoeken wij jou!

Als HR Business Partner ben je een operationeel expert, wat betekent dat je een adviseur/uitvoerder bent op het gebied van de HR-cyclus, salariëring, secundaire arbeidsvoorwaarden en gerelateerde onderwerpen zoals werving en selectie en onboarding. Je fungeert als aanspreekpunt voor personeelsvraagstukken voor zowel medewerkers als het MT. Uiteraard ben je in staat een deskundige inbreng te leveren op het vlak van wetgeving en arbeidsvoorwaarden. Ook geef je advies over de invulling en verbetering van het personeelsbeleid voor de operationele uitvoering van het personeelsbeleid, en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR-strategieën, -beleid en -processen om ervoor te zorgen dat ons bedrijf het maximale haalt uit onze medewerkers. Je stelt je op als aanwezige, kritische en proactieve sparringpartner voor de business, maar bent ook een echte verbinder. Je staat voor samenwerken, het goed afstemmen met elkaar en de juiste verwachtingen en verantwoordelijkheden managen. Naast het beantwoorden van de dagdagelijkse ondersteuningsvraagstukken ben je ook in staat om met overkoepelende HR thema’s aan de slag te gaan.

Je werkt vanuit onze standplaats in Sittard, maar reist ook regelmatig naar onze vestiging in Deurne. Daarnaast kan het voorkomen dat je af en toe naar onze buitenlandse vestigingen reist voor overleg met collega’s.

Hoe ziet jouw werkweek als HR Business Partner eruit?

Als HR Business Partner houd je je bezig met de verschillende facetten binnen jouw vakgebied. Zo ben je de ene dag bezig met sollicitatiegesprekken voeren omdat je een nieuwe collega zoekt en richt je je op ontwikkelgesprekken met de medewerkers en werk je de gespreksverslagen verder uit. Tussendoor krijg je nog een vraag rondom het ziekteverzuimreglement. De andere dag ga je aan de slag met het assisteren bij veranderingsinitiatieven en het verbeteren van management en teamontwikkeling.

Zie je als je in de spiegel kijkt iemand die:

  • Minimaal een bachelor in HRM of P&O op zak heeft;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • 24 -32 uur per week beschikbaar is;
  • Een tactische en strategische mindset heeft;
  • Proactief is en het vermogen heeft om meerdere projecten en prioriteiten te beheren;
  • Goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels heeft.

 

Wat breng je mee?

Als mens ben je stabiel en evenwichtig en heb je voldoende persoonlijke en professionele bagage om deze functie vorm te geven. Je hebt:

 Ervaring opgedaan bij één of meerdere organisaties;

 Ervaring in het ontwikkelen van mensen en processen;

 Grote mate van zelfstandigheid;

 Overtuigingskracht;

 

 

 Flexibiliteit.

 

Wat bieden wij?

 Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

 De kans om je ervaring een boost te geven, je potentieel te ontwikkelen en bij te dragen aan een groeiende en innovatieve organisatie;

 Individuele ontwikkeling / trainingen en carrière mogelijkheden op jouw vakgebied;

 Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor flexibiliteit, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

 

Enthousiast?

Solliciteer door je cv en motivatie te sturen naar humanresource@fromatech.com

Wanneer je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met info@fromatech.com via het telefoonnummer: +31 464 20 01 10

De koffie staat klaar! Maar wil je graag meer over Fromatech weten? Bekijk dan onze website: https://www.fromatech.com

 

About Fromatech

Our business is international

Fromatech’s highly qualified, multinational sales people have extensive experience and outstanding technical expertise in the food and beverage industry.

We interact successfully with customers from different regions and cultures worldwide, anticipating their highly diverse needs and providing personal and dynamic support at all times.

Our head office in Sittard, the Netherlands, arranges product samples and provides local support. Our experienced logistics department takes care that all deliveries will be fast and smoothly delivered to more than 70 countries worldwide. Our international sales people advise and support customers during their product development and production activities.

Fromatech’s exclusive partners and distributors have their own sales managers, technical specialists, application laboratories and warehousing available for both existing and potential customers.

Contact

Got any questions?

See who is near you and give us a call, send us an email or leave a message through our contact form. We will do our very best to answer your question(s) as soon as possible!

See who is near you

Fromatech Ingredients B.V. is op zoek naar een echte doener. Zie jij kansen in de markt, dan wacht je niet af, maar ga je er meteen achteraan. Targets zie jij als motivatie. Successen willen behalen zit in jouw DNA. Herken jij jezelf hierin, solliciteer dan op de veelzijdige en uitdagende functie

View vacancy

Ben jij een HR Business partner die ons kan ondersteunen bij de invulling van ons personeelsbeleid en daarnaast op strategisch niveau meedenkt? Dan zoeken wij jou!

View vacancy

Fromatech Ingredients B.V. is een internationaal groeiende organisatie. Wil jij werken in een dynamisch, groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? En heb jij aantoonbare ervaring en affiniteit met schoonmaak? Reageer dan: Industrieel Reiniger       Fulltime / Parttime - standplaats Deurne

View vacancy
You're using an outdated browser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser. Update my webbrowser

×